Windows XP – geen verbinding met Updateserver

De updateserver staat geen verbindingen meer toe vanaf computers met Windows XP en Windows PosReady XP.

Als je nog werkt met een kassa met deze verouderde Windows versies dan kunnen de programma updates alleen nog handmatig worden uitgevoerd.

Update optie 1:

Maak een ticket voor Online (gratis) support en vermeld de huidige programma versie is. Je ontvangt via het ticket de update en een beschrijving hoe die update gestart moet worden.

Update optie 2:

Maak een ticket voor Telefonisch-Teamviewer (niet gratis) support. Wij voeren op afspraak de update via teamviewer uit.