Ik heb een gratis licentie, waarom kan ik niet met spoed antwoord krijgen?

Als je onze software gebruikt om omzet te registreren dan geeft je je producten niet gratis weg (*). Je hebt gekozen voor een gratis kassasoftware licentie en je verwacht daarbij ook gratis support met spoed.

Gratis met extra gratis spoed, dat is helaas niet mogelijk: aan het einde van de maand moeten wij onze huur, gas, elektra en andere onkosten betalen. Daarnaast hebben wij ook inkomen nodig voor onze dagelijkse boodschappen.

Je kan kiezen voor on-line support, dat kost € 5.00 per maand eventueel in combinatie met pre-paid beltegoed. Dit moet je wel vooraf aanschaffen: een brandverzekering kan je ook niet afsluiten als het pand al in brand staat. Zie voor meer informatie de uitleg bij SLA 24 en SLA 8 op onze home pagina.

(*) Voor filantropische instellingen maken wij een uitzondering, zie ook onze home pagina.