Geen loginnaam of wachtwoord voor helpdesk tickets.

Geregistreerde klanten krijgen toegang tot de helpdesk tickets pagina via het e-mail adres dat is gebruikt bij de bestelling of dat gebruikt is bij het activeren van de software.

Als je je wachtwoord niet (meer) weet dan kan je een nieuw wachtwoord aanvragen via de pagina [wachtwoord vergeten].

Als je geen toegang meer hebt tot het mailadres dat is gebruikt bij de bestelling gebruik dan [login vergeten] om je nieuwe e-mail adres door te geven.