Geplaatst op Geef een reactie

Geen loginnaam of wachtwoord voor helpdesk tickets.

Geregistreerde klanten krijgen toegang tot de helpdesk tickets pagina via het e-mail adres dat is gebruikt bij de bestelling (via de Infobits Webshop) of dat gebruikt is bij het activeren van de software.

Als je je inlognaam niet weet gebruik dan het contact formulier van de webshop of stuur een e-mail met daarin je aankoop en betaalgegevens naar helpdesk@infobits.nl.

Als je je wachtwoord niet (meer) weet dan kan je een nieuw wachtwoord aanvragen via de pagina [wachtwoord vergeten].

Geef een reactie